Kom met ons in contact

Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We zijn een handelskantoor in de grootste zin van het woord!! Denk naast producten ook eens aan diensten. Wellicht kunnen wij u verlichten in het plannen van een activiteit, het leveren van schoonmaakproducten en het vullen van uw koelkast! ( thuis of op het werk)  Handelskantoor ABS heeft niet alleen producten op voorraad maar kan u ook voorzien in producten op aanvraag. Bent u dus op zoek naar iets specifieks? Wij hebben een groot netwerk en helpen u graag bij uw zoektocht. Ook als dit buiten onze productcategoriën valt. Niks is ons te gek!  

Handelskantoor ABS levert voor zowel bedrijven als particulieren. Heeft u een vraag of een specifieke wens? Laat het ons weten door te bellen, e-mailen of het contactformulier in te vullen. 

Contact

0180 – 517 299
Info@handelskantoorabs.nl
   Adres

Industrieweg 8
2921 LB Krimpen aan den IJssel

Contactformulier

U vindt ons hier:

ACCOUNT
Wishlist
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0